Diář? DOLLER!

Patřím mezi lidi, kteří by plánovali i samotné plánování. Všude samé papírky, lepítka, poznámky v mobilu…znáte to? Letos jsem narazila na diář Doller a na první pohled jsem se do něj zamilovala. Mám ráda jednoduchost, takže čistá pevná (růžová) vazba byla prvním plusovým bodem. A jaké jsou další plusy?

  • ·         Začátek je na Tobě.

Jsou týdny, kdy bych potřebovala mít nafukovací diář, ale najdou se i takové, kdy si vystačím jenom s jednou poznámkou v mobilu. Většina diářů Vám pevně určuje dny. U Dolleru je jenom na Tobě, jestli ho zaplníš poznámkami každý týden, nebo budeš přeskakovat podle potřeby a nabitého programu.


  • ·         Měsíc. Týden. Den. Hodina.

Přesně takto si do puntíku všechno můžeš přichystat na následující dny. Měsíční přehled je hodně velkým pomocníkem při celkovém rozplánování měsíce. Nemusíš dlouho listovat, aby ses přesvědčil/a, jestli daný den můžeš nebo ne. Když už pak víš, že ti ten nebo onen den vyhovuje, stačí otočit list a přímo ke smluvenému času připsat, co Tě čeká a nemine.


  • ·         Motivace

Kdo by neměl rád citáty? Několik jich uvnitř také najdeš a můžeš se tak na chvilku při tom plánování zastavit a popřemýšlet nad nesmrtelností brouka. Dalším milým překvapením byla mapa téměř na konci diáře. Už teď se těším, která místa si budu moc v příštím roce vyznačit. A na úplném konci najdeš praktickou obálku, kde si můžeš schovat třeba letenku nebo lístky z cest. Taky si schováváš takové drobnosti, na které nechceš zapomenout?


  • ·         Kresli si.

Když se na nějakou událost těším nebo se jí naopak obávám, často k ní přikreslím nějaký obrázek nebo smajlík. Doller myslel i na tohle. Prostoru na kresbičky je spousta a je to moc dobrý způsob, jak si pokaždé po otevření ´´obyčejného´´ diáře můžete vyčarovat úsměv.



Klukům patří velká pochvala! Určitě se podívej na jejich stránky https://www.doller.cz/ a připrav se na následující rok stejně jako já. 



Vaše Kat.



Komentáře

Oblíbené příspěvky